Om OssKOMMUNIKATION GENOM FILM

VI FINNS I HALMSTAD MED HELA EUROPA SOM ARBETSPLATS!

TVÅ.NOLL Filmproduktion producerar film och content för TV och sociala medier. Kvalitet kommer alltid före kvantitet, men det behöver inte betyda att ni inte kan få en bra filmproduktion inom ramen av er budget. Detta möjliggörs genom smarta arbetsmetoder och en stor nypa passion för film! Vi finns i Halmstad men jobbar över hela Sverige och Europa tillsammans med talanger inom film och marknadsföring för att leverera morgondagens filmproduktioner.

Ni är inte vem som helst för oss, därför försöker vi producera något utöver det vanliga varje gång. Tillsammans skapar vi något större och bättre för er!


TYDLIG PROCESS, MAXIMALT RESULTAT

LET’S TALK

Vi tar oss tiden att lära känna er marknad samt era produkter eller tjänst för att förstå hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi gör en omvärldsanalys och testar olika idéer beroende på vad analysen säger.


KONCEPT & FÖRPRODUKTION

Vårt kreativa arbete går igång med idéarbete samt att skapa en bra grund och tydlig plan på hur det hela ska produceras och vad vi kan förvänta oss för resultat. Vi ger exempel på olika idéer samt approach beroende på er budget och vision.


PRODUKTION

Vi går över till produktionsprocessen med inspelning, redigering och ljudsättning. Vid behov går även vår motion graphics-ansvarige igång med animering och övrigt grafiskt arbete. Under hela processen hålls ni uppdaterade om hur det går med olika versioner  av produktionen.

MASTRING & LEVERANS

Videon mastras till det format som passar er visningsplattform bäst, vare sig det är TV, webb eller skärmar levererar vi den bästa möjliga kvalitén er produktion förtjänar att ha. Vi ser även över plattformen där ni ska visa er film runt hur ni exempelvis kan sprida er film samt hur framtida uppdateringar av filmen kan göras för att ge bäst effekt.Kontakta oss idag för att se hur vi kan producera er film!

Vem driver TVÅ.NOLL Filmproduktion?

Admir Tahmiscija - Två.Noll Filmproduktion och Videoproduktion


Admir Tahmiscija

Regi / Filmfoto / Redigering


Hej! Jag har i över 15 år producerat film för webb och TV genom bland annat eget produktionsbolag. Jag försöker alltid att hitta en annorlunda och intressant vinkel på jobben jag utför för att det ska synas och höras bättre. Jag startade med evenemangsfilmer för att sedan utvecklas inom reklam- och företagsfilmer både lokalt och internationellt. Beroende på projekt jobbar jag antingen med samtliga delar av en produktion eller med ett team vid större projekt.